Általános tudnivalók pályázáshoz:

A "RICHTER GEDEON A MAGYAR KÉMIAOKTATÁSÉRT ALAPÍTVÁNY" kuratóriuma igyekszik a pályázók számára a pályázatok tartalmi és formai elvárásait minél inkább egyértelművé és jól strukturálttá, a pályázás folyamatát a mindenkori informatikai lehetőségekkel is élve minél kényelmesebbé, továbbá a pályázatok adminisztrációját és értékelését minél hatékonyabbá tenni. Ezen cél egyik elemeként a kuratórium 2017-től bevezette az online pályázási lehetőséget, a továbbiakban a pályázatokat ezen a felületen keresztül kérjük benyújtani.

PÁLYÁZÁSI FELTÉTELEK:

Online pályázás:

A hatékonyabb feldolgozás, pályázati adminisztráció és gyorsabb döntéshozatal érdekében a Richter Gedeon Alapítvány A Magyar Kémiaoktatásért 2017-től bevezette az online pályázási lehetőséget, az internetes pályázatkezelő rendszer a teljes pályázási folyamatra terjed ki.

Technikai feltételek:

A rendszer használatához Internet Explorer 9.0 (vagy magasabb) vagy Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngésző használata javasolt.

Új pályázók regisztrációja:

Ha még nincs felhasználóneve, jelszava rendszerünkben, akkor első lépésként regisztrációt kell alkalmaznia az online felületen. Szükséges megadni az érvényes e-mail címét, nevét, egy Ön által kiválasztott jelszó, valamint mobil telefonszámot, amelyre SMS-ben küld a rendszer egy ellenőrző kódot. A "Nem vagyok robot" és adatkezelési nyilatkozat mezők elfogadását követően a sikeres regisztrációról a rendszer e-mail értesítést küld Önnek. Az Adminisztrátori jóváhagyás után kap egy megerősítésről szóló e-mailt, melyet 48 órán belül aktiválni szíveskedjen. Bejelentkezést követően a rendszer automatikusan a „Pályázati jelentkezések” oldalra irányítja Önt. Ha Ön már regisztrált a pályázati oldalra, akkor ne hozzon létre új regisztrációt, használja a régit! Belépéskor neve megjelenik a jobb felső sarokban, amelyre kattintva bármikor változtathat a felhasználói profil beállításain, valamint lehetőség van a megadott adatokat és a jelszót is bármikor megváltoztatni.

A pályázat elkészítése:

Aktuális, aktív pályázatainkat az „Aktuális pályázataink” menüben találja. A pályázati időszakban aktív pályázatainkra rákattintva tudja az online pályázatát benyújtani. Csatolmányként csak pdf. formátumot tud a rendszer elfogadni! A pályázati jelentkezés visszamaradó idejét az oldalon található óra jelzi. A pályázat sikeres elküldéséről a rendszer automatikus e-mailben értesíti a pályázót.

Minden mező kitöltése kötelező! Hiányos pályázatot nem tud a rendszeren keresztül benyújtani, azonban menetközben megszakíthatja az online pályázat kitöltését, ebben az esetben a „Mentés” gombra kell kattintania. Így a rendszer ezt a vázlatot elmenti, majd a későbbiek során az oldalra történő regisztrált belépési e-mail címével és jelszavával ismét folytathatja a pályázat kitöltését a „Pályázati jelentkezések” menüpont alatt. Amennyiben kérdése van, a „Kapcsolat” menüben található elérhetőségek egyikén felveheti az illetékesekkel a kapcsolatot, valamint kapcsolat felvételi űrlapot is tud kitölteni, melyet automatikusan továbbít a rendszer a pályázati oldal adminisztrátorának.