Magyar Kémiaoktatásért

Jelentkezési időszak: 2017.06.27. 8:24:00 - 2017.09.24. 23:59:00

A Richter Gedeon Nyrt. 1999-ben díjat alapított általános, közép- és szakközépiskolai tanárok részére, hogy támogassa és erősítse a kémia színvonalas iskolai oktatását. A díj elsősorban a magyarországi kémiatanárok elismerését célozza, de a határon túli iskolákban, magyar nyelven tanító kémiatanárok is javasolhatók. Az Alapítvány kuratóriuma ítéli oda a rangos elismerést, a személyenként 400 ezer forintos díjat.

"A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért" kuratóriuma a díjazottakat azok közül választja ki, akik több éve elismerten a legtöbbet teszik a kémia iránti érdeklődés felkeltésére, a kémia megszerettetésére, továbbá akiknek tanítványai sikeresen szerepeltek a hazai és a nemzetközi kémiai jellegű tanulmányi versenyeken.

Az Alapítvány a díjat a 2017. évre is kiírja. Kérjük, hogy a pályázatokat a jelen honlapon keresztül, az itt található útmutatások alapján nyújtsák be. Hiányos pályázatot a rendszer nem fogad be.

Jelölést az iskolák igazgatóin, tanári munkaközösségein, kollégákon kívül egykori és jelenlegi diákok is adhatnak. A pályázaton való részvétel feltétele, hogy az AJÁNLÓ töltse ki a pályázati űrlapot. Ha az AJÁNLÓ az ajánlott személy valamelyik adatát nem ismeri, akkor az adott kötelezően kitöltendő mezőbe nulla írandó. Egy adott tanárt egy, vagy több személy is felterjeszthet a díjra. Utóbbi esetben a felterjesztést az AJÁNLÓK egymástól függetlenül, külön- külön pályázatban tehetik meg, vagy közösen egy pályázatban- ekkor az "új ajánló hozzáadása" gombra kattintva tetszés szerinti számú AJÁNLÓ adatai megadhatók. Ebben az esetben az ehhez kapcsolódó formanyomtatványt le kell tölteni, majd aláírva pdf. formátumban feltölteni. A határon túli tanárok felterjesztése esetében kérjük, hogy egy magyarországi AJÁNLÓ is szerepeljen a pályázatban. Továbbá kérjük, hogy az AJÁNLÓ az ajánlott méltatását pdf. csatolmányban is töltse fel a pályázati űrlaphoz.

Pályázati jelentkezés vége:

Pályázati Dokumentáció